Opendeurdag deze zaterdag 23/03 in onze modelwoning in Geldenaken van 10 tot 17 uur (Tiensesteenweg 460 B-1370 geldenaken)

[gtranslate]

Ons concept

Meer weten over ons concept?
Neem contact op met ons team.

Modulart Concept
Een innovatief proces

Modulart revolutioneert de bouwwereld door een volledig nieuw concept aan te bieden: het assembleren van gewapend betonnen modules. Dit baanbrekende proces stelt ons bedrijf in staat om turnkey huizen, appartementen, kantoren, kinderdagverblijven en scholen aan te bieden. Met Modulart wordt het idee dat bouwen ingewikkeld is, weggevaagd. We hebben het hele proces vereenvoudigd en alle stress veroorzakende beperkingen weggewerkt: één enkele gesprekspartner, alle vakmensen op dezelfde plaats, administratieve eenvoud, en vooral, een beheersbaar budget. We hebben een snel, economisch en uiterst stevig product gecreëerd dat zeer dicht in de buurt komt van de prestaties van een passiefhuis.

Onze modules bestaan uit een betonnen frame dat betrouwbaar, duurzaam en robuust is. Het volledige proces vindt plaats in onze werkplaats. Hier bouwen we uw toekomstige woning, binnen- en buitenafwerking inclusief. 90% Van het werk wordt in de werkplaats gedaan (off-site constructie): elektriciteit, verwarming, sanitair, tegels, binnenhoutwerk, keuken, badkamer… en dit allemaal op basis van uw keuze.

Zodra de modules zijn voltooid, worden ze naar hun uiteindelijke locatie gebracht en in één dag geassembleerd. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw intrek nemen.

Modulart heeft tal van modellen in de catalogus staan die aan verschillende behoeften voldoen. Wij staan tot uw dienst, of u nu particulier, projectontwikkelaar, een bedrijf of een overheidsdienst bent.

Geschiedenis
De bouw revolutioneren

Het concept van Modulart is gebaseerd op dat van modulaire huizen: blokken (modules) worden samengevoegd tot een volledige woning. Dit innovatieve concept is ontstaan in het hoofd van een ingenieur-uitvinder die de bouwwereld wilde revolutioneren door het te vereenvoudigen. Marc Louis kwam op het idee om huizen te creëren die in één dag gebouwd konden worden… Daarvoor moest het grootste deel van het werk van tevoren worden uitgevoerd. De te monteren modules werden geboren.

De bezieler van dit concept klopte aan deur bij de traditionele bouwondernemers, Ghislain de Changy en Frédéric Mercier. Beiden waren meteen overtuigd van dit revolutionaire project en gaven Modulart vorm door hun knowhow toe te voegen aan dit briljante idee.

Al meer dan 20 jaar blijft het bedrijf innoveren door zijn aanbod uit te breiden met de bouw van appartementen, kantoren, kinderdagverblijven en scholen op dezelfde innovatieve basis.

Voordelen
Kies voor het concept

Economisch

Beton staat centraal in onze realisaties. Dit materiaal is beslist voordelig in aankoop en gebruik.

Ecologisch

Beton is een natuurlijk materiaal samengesteld uit 82% zand en grind. Naast zijn aanzienlijke energieprestaties voor een woning, is het bovendien ook recycleerbaar.

Duurzaam

Onze betonnen structuren zijn gebouwd om lang mee te gaan! De componenten van elke module worden getrild om luchtbelletjes te verwijderen voor een compactere en duurzamere structuur.

Comfortabel

Onze realisaties bieden u echt comfort. Het beton en de geïnstalleerde isolatie zorgen voor een perfect thermisch en akoestisch geïsoleerde woning.

Innovatief

Het concept van modulaire huizen is bijzonder innovatief en revolutioneert de bouwwereld. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Certificering

Ons fabricageproces is bekroond op de Geneva Inventions Fair en onze Europese certificering is een garantie voor kwaliteit en veiligheid. Bovendien stelt ons bouwsysteem ons in staat om te bouwen in seismische zones!

Creatief

Modulart laat veel ruimte open voor uw creativiteit. U kiest de interne en externe afwerkingen, de vorm en de indeling van het huis naar uw wensen.

Modulariteit

De assemblage van verschillende modules biedt de mogelijkheid om architectonische ontwerpen te ontwikkelen met verschillende stijlen. Laat uw verbeelding spreken!

Onze gelabelde materialen
Partners van kwaliteit

Meer weten over ons concept?
Neem contact op met ons team.

Vraag een gratis offerte aan!