Batibouw-voorwaarden
Daikin thermodynamische boiler gratis aangeboden
Meer informatie
[gtranslate]

Over ons

Een bouwproject? Neem contact op met ons team.

Modulart
Ervaring en innovatie

Modulart is een algemeen bouwbedrijf opgericht in 2004 en gevestigd in Tubize. De bouwwereld zit in het DNA van de oprichters van het bedrijf die hebben ingezet op een innovatief concept: modulaire betonnen huizen. Het traditionele productieproces vindt elders plaats, in de werkplaats, en stelt ons in staat om duurzame huizen aan te bieden die minder kostbaar zijn en waarvan de installatie bijzonder snel verloopt.

Dit idee van innovatieve start-up is volledverbonden met onze meer dan 20 jaar ervaring. Ons jong en dynamisch team is voortdurend in ontwikkeling om de beste bouwoplossingen voor alle behoeften te vinden. Modulart richt zich tot iedereen: particulieren, vastgoedontwikkelaars, bedrijven en de publieke sector. Wat uw project ook is, wij hebben de capaciteit om het te realiseren met dezelfde methodologie en dezelfde waarden. Of u nu droomt van een klassiek of modern huis, een appartementsgebouw, innovatieve kantoren, een kinderdagverblijf of een school… Wij stellen al onze knowhow tot uw dienst. Bezoek onze catalogus met modellen en neem contact met ons op!

Onze waarden
Een bedrijf dat draait om mensen

Betrokkenheid

We hechten veel waarde aan onze toezeggingen, zoals het budgetbeheer en deadlines, de stevigheid van onze constructies, duurzame ontwikkeling en klantentevredenheid.

Overstijging van onszelf

Een innovatief bedrijf moet voortdurend in beweging zijn om zichzelf te vernieuwen en nieuwe oplossingen aan te bieden aan onze klanten.

Professionaliteit

Modulart is een bedrijf dat vijftig gekwalificeerde medewerkers telt die allemaal in dezelfde richting werken: elk van onze klanten tevreden stellen en hun droomproject realiseren.

Respect en vriendelijkheid

Of het nu binnen ons bedrijf is of naar onze klanten toe: attent luisteren is essentieel. Ongeacht het project, we zijn er om u te adviseren.

Transparantie

Ons bedrijf Modulart werkt met een zeer nauwkeurig lastenboek en een bouwcontract inclusief tienjarige garantie.

Onze betrokkenheid
Budgetten, deadlines en milieu

Klanttevredenheid

Of u nu een particulier, vastgoedontwikkelaar, bedrijf of overheidsorganisatie bent, wij streven ernaar u zo goed mogelijk te begeleiden gedurende het hele project. Of het nu gaat om een huis, appartement, kantoren, kinderdagverblijf of school … de grootte maakt niet uit, Modulart garandeert dat we op elk moment van het proces aanwezig zijn : van realisatie tot sleuteloverdracht, inclusief constructie, afwerking in onze werkplaats en installatie op het terrein. Onze kracht: U heeft slechts één contactpersoon nodig voor de verschillende stadia. Wij zorgen voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning en hebben binnen het bedrijf alle nodige actoren voor het bodemonderzoek, de landmeting, het energieprestatiecertificaat en de architectenplannen. We coördineren intern alle ambachten voor een groter gemak. Deze bijzondere uitvoering stelt ons in staat om uw budget te respecteren omdat er geen externe tussenkomst is, er geen extra deadlines bijkomen en geen risico’s bestaan op werfdiefstal. We behalen onze deadlines doordat er geen sprake is van weersonzekerheid noch wachttijd op de verschillende tussenkomende partijen. Onze gekwalificeerde vakmensen garanderen een uiterst kwalitatieve vastgoedconstructie die in iedere fase onderhevig is aan een nauwkeurige kwaliteitscontrole.

Duurzame ontwikkeling

Door zijn innovatieve concept is Modulart een bedrijf dat voortdurend evolueert. Klimaatkwesties staan centraal in onze overwegingen en we willen echte actoren zijn op het gebied van de milieuproblematiek. Al onze modellen zijn Qzen en hebben een PEB A-certificaat. We besteden veel aandacht aan de thermische en akoestische isolatie van elk van onze projecten. We erkennen dat de normen en eisen op het gebied van energieprestaties in de komende jaren nog verder zullen evolueren. Daarom doen we er vandaag al alles aan om op deze veranderingen te anticiperen. Onze woningen zijn gebouwd om lang mee te gaan en staan zo in lijn met onze langetermijnvisie.

Onze bouwketen stelt ons ook in staat om een echte impact te hebben op het milieu. Zo bevat ons beton weinig cement en is het makkelijk recycleerbaar aan het einde van zijn levensduur. Onze werkplaats wordt aangedreven door zonnepanelen. We besteden bijzondere aandacht aan de recycling van ons afval en dankzij onze gecentraliseerde werkplaats werken we met lokale arbeidskrachten. Onze bouwplaatsen bieden de mogelijkheid om onze uitstoot te verminderen. De bouw ter plaatse duurt slechts één enkele dag wat zorgt voor een zeer beperkt aantal vrachtwagenverplaatsingen. Modulart heeft een globale strategie op elk niveau van het proces. We willen duurzaam bouwen en doen er alles aan om dit doel te bereiken!

Een project samen
We bouwen het van A tot Z

Heeft u plannen voor de bouw van een huis, appartement, kantoor, crèche of school? Modulart biedt de oplossing! Elke realisatie begint met een eerste contact waarbij u ons uw project uitlegt. Dit koppelen we vervolgens aan onze catalogus. U kiest uw model en wij passen alles aan volgens uw wensen waarbij we eventuele technische beperkingen in acht nemen.

We staan open voor al uw verzoeken en onze kracht is dat u slechts één aanspreekpunt nodig heeft om het proces te vereenvoudigen.

Zodra we alle kaarten in handen hebben en beide partijen akkoord zijn met het project, ondertekenen we een contract met plannen. Het hele proces wordt dan opgestart: bodemonderzoek, architectenplannen, aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning bij uw gemeente… Zodra deze is verleend, gaan onze specialisten aan de slag. Uw verschillende modules komen tot leven in onze ateliers, tot in de kleinste afwerkingen. Eenmaal deze klaar zijn, worden ze naar het terrein vervoerd en geassembleerd. Dit proces is het snelste op de markt en in iets meer dan 6 maanden na uw stedenbouwkundige vergunning is uw huis gebouwd en geplaatst. Budgetten en deadlines worden gerespecteerd… u hoeft alleen nog maar te verhuizen.

Onze gelabelde materialen
Partners van kwaliteit

Een constructie project? Neem contact op met ons team.

Vraag een gratis offerte aan!