Opendeurdag deze zaterdag 23/03 in onze modelwoning in Geldenaken van 10 tot 17 uur (Tiensesteenweg 460 B-1370 geldenaken)

[gtranslate]

Publieke sector

Onze modellen voor openbare dienstverlening
Snelle bouw van kinderdagverblijven en scholen

Met zijn vernieuwend concept biedt Modulart echte oplossingen aan voor openbare diensten. De assemblage van modules uit gewapend beton kan elke mogelijke vorm aannemen en zo worden omgevormd tot een school of een kinderdagverblijf. Het principe is eenvoudig: u kiest een omhulsel en wij modelleren het volgens uw wensen en behoeften.

Onze grootste troef: snelheid van uitvoering. Elke module wordt in ons atelier gemaakt, tot in de kleinste details. Wanneer ze klaar zijn, worden ze naar uw site gestuurd waar ze in een recordtijd worden gemonteerd en klaar zijn voor gebruik. Dankzij deze kracht kunnen wij tijdens de schoolvakanties optreden en alle overlast van een bouwplaats onder controle houden.

Onze producten zijn snel, voordelig en bijzonder solide. Kiezen voor Modulart is ervoor zorgen dat u uw budget volledig onder controle hebt, een echt voordeel voor een administratie.

De voordelen
Een kant-en-klaar project

Onze modellen

Onze gelabelde materialen
Kwaliteitspartners

Vraag een gratis offerte aan!