Opendeurdag deze zaterdag 23/03 in onze modelwoning in Geldenaken van 10 tot 17 uur (Tiensesteenweg 460 B-1370 geldenaken)

[gtranslate]

Redelijke prijzen

Snelle uitvoering

Robuuste constructie

Energie-efficient

Redelijke prijzen

Snelle uitvoering

Robuuste constructie

Energie-efficiëntie

Ons concept
sleutel-op-de-deur bouw

Modulart is een Belgisch bouwbedrijf met een innovatief concept: betaalbare, stevige en snel te installeren modulaire betonnen huizen.

We vernieuwen het traditionele door meer gemak te bieden.

Heeft u een bouwproject? Bekijk dan onze catalogus. U kiest het basismodel, wij moduleren samen de ruimtes binnenin de structuur en zodra u akkoord gaat, lanceren we alle procedures.

Onze kracht: 90% van uw toekomstige woning wordt in de werkplaats, buiten de bouwplaats, gemonteerd door speciaal opgeleide teams. Alle vakgebieden zijn intern aanwezig voor een snelle uitvoering en hoogwaardig vakmanschap. Eenmaal deze fase voltooid is, moeten de modules enkel nog op het terrein gemonteerd worden. In een recordtijd en met een beheersbaar budget heeft u toegang tot uw eigendom. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij hebben de oplossing voor uw woning.

Modulart
Een dynamisch bedrijf

Modulart werd opgericht in 2004. Ons bedrijf is vrij jong, maar onze ervaring in de bouwsector is onbetwistbaar. Deze ervaring wordt slim gecombineerd met een innovatief start-upconcept. Ons jong en dynamisch team gelooft in de toekomst van modulaire betonconstructies en de echte voordelen ervan.

Ons bedrijf staat klaar om aan iedere klant snelle, economische en vooral probleemloze oplossingen aan te bieden. Bent U een particulier met bouwwensen? Wij hebben uw woning! Bent u een vastgoedontwikkelaar? Reken op onze snelheid! Onze modellen zijn bovendien ook geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar sleutel-op-de-deur kantoren. De publieke sector kan eveneens op ons concept beroep doen voor de bouw van kinderdagverblijven en scholen. Dit telkens met respect voor deadlines en kosten. Wat uw wensen ook zijn, wij zullen erop ingaan!

Onze constructies
Wat zit er in de prijs inbegrepen ?

Blower Door test (luchtdichtheidstest)

Luchtdichtheidstest conform de EPC normen 2021.

Vloerverwarming

Vloerverwarming op de begane grond in de leefruimtes.

Ventilatie

Ventilatie Healthbox 3.0 van het merk Renson, bedienbaar via smartphone.

Ingerichte keuken

Volledig uitgeruste keuken met elektrische apparatuur van het merk SMEG (inclusief koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap en oven)

Badkamer

Badkamermeubelen inclusief spiegel en verlichting, wandtegels naar keuze voor de hele badkamer.

Tegelwerk

Tegelvloer op de begane grond in de leefruimtes en badkamer, evenals op de verdiepingen volgens uw model.

Elektrische installatie

Voldoende elektrische stopcontacten, verlichtingspunten en tv-aansluitingen (zie elektrisch plan).

Vertrouw op Modulart
Waarom bouwen met Modulart ?

Betrouwbare partner

Modulart is een innovatief bouwbedrijf sinds 2004. We maken al meer dan 20 jaar uw vastgoeddromen waar. We handelen in alle transparantie met een precies lastenboek en een bouwcontract inclusief tienjarige garantie. We vereenvoudigen de wereld van de bouw door u slechts één contactpersoon ter beschikking te stellen die fungeert als uw vertegenwoordiger voor de opvolging van uw bouwproject tot aan de oplevering. Samen realiseren we uw project van A tot Z in alle vertrouwen.

Creëer uw project

Ons concept van sleutel-op-de-deur modulaire betonhuizen stelt u in staat om uw gepersonaliseerde constructie te creëren. Heeft u een droom? Raadpleeg onze catalogus. Moderne of klassieke woningen, appartementen of kantoren?… Wij hebben alle mogelijke oplossingen voor U. Hoewel de gekozen omhulling vaststaat, is het interieur volledig aanpasbaar aan uw wensen. Indeling van de kamers, gevelbekleding, dakbedekking, schrijnwerk, verwarming of afwerking… Wij creëren uw wensen in onze werkplaatsen vóór de definitieve assemblage ter plaatse.

Snel en voordelig

Als u voor Modulart kiest voor een nieuwbouw, dan bent u verzekerd van een snelle uitvoering en besparingen. Onze realisaties zijn Qzen-gegarandeerd en hebben een EPC A-certificaat, waardoor U aanzienlijke energiebesparingen wint dankzij de prestaties die vergelijkbaar zijn met een passiefhuis. Maar deze besparing is ook van toepassing op de aankoopprijs. Wij vragen pas om betaling de dag van de plaatsing van de constructie. Hierdoor bespaart u zowel op mogelijke huurkosten als op leningen.

Consulteer nu onze catalogus van sleutel-op-de-deurwoningen.

Onze realisaties
Zij hebben ons vertrouwd

Onze gelabelde materialen
Kwaliteitspartners

Getuigenissen

Mijn dochter is vrijdag in haar nieuwe Modulart huis getrokken. De deadlines werden gehaald en de communicatie met zowel de directie als de technisch manager was uitstekend. Alle gebruikelijke kleine afwerkingsproblemen in elke constructie werden zeer, zeer snel opgelost. Kortom, wij zijn uiterst tevreden met onze aankoop.

Guy. L

Een top turnkey bouwbedrijf! Met een innovatief concept en een onovertroffen snelheid van uitvoering! Dank aan het professionele team!

Alessio.B

Snelle en kwalitatieve sleutelbouw op deuren. Zeer competent ontwerpbureau om het huis van uw dromen te creëren

Andrew.G

Ik ontmoette hen op de Batibouw beurs en na het vergelijken van andere aanbiedingen, besloot ik met hen te bouwen. Ik werd verleid door dit nieuwe concept van snel bouwen. De afwerking is goed, de kwaliteit is er en ze lijken hun werk te kennen. Voor mij was het in elk geval een positieve ervaring, ik waardeerde hun professionalisme en ik beveel hen aan.

Walter. N

Ik ben erg blij met Modulart, top service. Charmante ontvangst en opvolging van verzoeken die serieus worden genomen

Tatiana. M

Uw kant en klare huis

Bouw uw eigen sleutelklare huis binnen het budget en op tijd!

Vraag een gratis offerte aan!